HOME / Natječaji /
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Japana (preddiplomski i diplomski istraživački studiji, stručni studiji na višim školama)

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Japana (preddiplomski i diplomski istraživački studiji, stručni studiji na višim školama)

Ministarstvo obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Japana (MEXT) raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija stranim studentima za studij u Japanu (preddiplomski studiji, stručni studiji na višim tehnološkim školama, stručno usavršavanje na višim školama, (poslije)diplomski istraživački studij). Detaljnije informacije možete pronaći na: http://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/2018/kultura-2018-04-stipendije-vlade.html.

 

Smjernice, prijavnice i dr. moguće je preuzeti na ovoj stranici (http://www.studyjapan.go.jp/jp/smap_stopj-applicationsruts.html)  

 

Kandidati prijave predaju Veleposlanstvu Japana, osobno ili poštom, do petka 8. lipnja 2018. Prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do spomenutog datuma. Detalji o testiranjima nalaze se niže u nastavku.

 

Također, 25. svibnja (petak) s početkom u 15:00 sati održat ćemo informativno predavanje o stipendijama i studiranju u Japanu. Predavači su bivši stipendisti i studenti japanskih sveučilišta, pa sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže!

 

Informativno predavanje

25. svibanj (petak) u 15:00 sati, dvorana Matice hrvatske (Matica hrvatska, Matice hrvatske 2, Zagreb)

 

Rok za prijavu

8. lipanj (petak) do 17:00 sati, Veleposlanstvo Japana (Boškovićeva 2, Zagreb)

*prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do 8 lipnja!

 

Testiranje

pismeno testiranje - 28. lipnja (četvrtak) od 9:00 sati

mjesto: Veleposlanstvo Japana, Boškovićeva 2, Zagreb

 
datum otvaranja:
datum zatvaranja: 08.06.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 17.05.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade