HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na osposobljavanju u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “Strategic Partnerships Plus – Innovation in education“, Bukurešt, Rumunjska, 21.-25.11.2017.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na osposobljavanju u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “Strategic Partnerships Plus – Innovation in education“, Bukurešt, Rumunjska, 21.-25.11.2017.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na prijavu za sudjelovanje na međusektorskom osposobljavanju u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “Strategic Partnerships Plus – Innovation in education” koje će se održati u Bukureštu, Rumunjska, u razdoblju od 21. do 25. studenoga 2017. 

Budući da je osposobljavanje međunarodnoga karaktera, radni jezik aktivnosti je engleski.

 

Svrha ovog osposobljavanja kojeg organizira rumunjska nacionalna agencija (ANPCDEFP) je razvoj novih međusektorskih strateških partnerstava u sklopu Ključne aktivnosti 2 za prijavljivanje projektnih prijedloga na natječaju 2018. g. Aktivnost je osmišljena kao osposobljavanje za pisanje uspješnog projektnog prijedloga s elementima kontaktnog seminara. Seminar „Strategic Partnerships Plus“ počeo se održavati 2014. g. te je s vremenom postao jedna od tradicionalnih aktivnosti rumunjske nacionalne agencije. U središtu aktivnosti bit će inovacije u obrazovanju u Europi u kontekstu projekata strateških partnerstava.

 

Ciljana skupina

 

Aktivnost je otvorena za sudjelovanje sudionicima iz područja odgoja i općeg (školskog) obrazovanja te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 

Na seminaru će sudjelovati oko 50 sudionika iz cijele Europe, a tri mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske.

 

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Organizator aktivnosti osigurat će smještaj i obroke za vrijeme trajanja aktivnosti te pokriva troškove organizacije. Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će troškove puta u iznosu do najviše 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK.     

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca.

 

Podsjećamo da je za prijavu potrebna suglasnost zakonskog predstavnika matične organizacije (ustanove). U fazi prijave ona može biti i usmena.

 

Krajnji rok za prijavu na aktivnost je 2. listopada 2017. godine.

 

Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima:

 

Uz navedene kriterije kvalitete, za pojedinačni sektor, prednost će se dati sudionicima iz različitih ustanova.

 

Za sva pitanja u vezi aktivnosti molimo vas da se obratite na adresu e-pošte tca_obrazovanje@mobilnost.hr.

datum otvaranja: 21.09.2017.
datum zatvaranja: 02.10.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 21.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade