HOME / Novosti /
Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 20. - 24. studenoga 2017.

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 20. - 24. studenoga 2017.

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održat će se od 20. do 24. studenoga diljem Hrvatske. Uključite se u obilježavanje, registrirajte svoje događanje na vrijeme i upišite se na europsku kartu događanja u Europskom tjednu vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju: osigurajte vidljivost i prepoznatljivost kvalitete vaše organizacije i njenog rada u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, aktivno sudjelujte u radu europske VET (Vocational Education and Training) zajednice. Svoja događanja kojima ćete se uključiti u obilježavanje ovog tjedna možete organizirati od 1. rujna 2017. do 31. prosinca 2017.

 

Prvi Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održan je prošle godine na inicijativu Europske komisije. Razne organizacije održale su niz događaja i aktivnosti u brojnim europskim gradovima, uključujući i brojne hrvatske gradove te na taj način pridonijele povećanju privlačnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te isticanju njegovih prednosti i mogućnosti.

 

Više informacija o ovogodišnjem Tjednu strukovnih vještina možete pronaći u letku, u uputama za organiziranje vaših događanja s primjerima događanja koji vas mogu inspirirati te na poveznici na stranice Europske komisije gdje se nalaze svi promotivni materijali i sve potrebne informacije.

 

Promotivni video možete pronaći na poveznici.

 

datum početka: 20.11.2017.
datum objave: 22.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade