HOME / Novosti /
Predstavništvo EK u Hrvatskoj organizira Speak dating u povodu Europskog dana jezika

Predstavništvo EK u Hrvatskoj organizira Speak dating u povodu Europskog dana jezika

Predstavništvo Europske komisije obilježit će ovogodišnji Europski dan jezika održavanjem Speak datinga 26. rujna u Zagrebu.

 

Što je to speak dating? Riječ je o kratkim (desetominutnim) individualnim tečajevima s izvornim govornicima na kojima će sudionici imati priliku upoznati osnove željenog stranog jezika – ili popričati na jeziku koji već poznaju. Izbor jezika ove je godine zaista bogat, pa tako polaznici za svoj speak date mogu odabrati bugarski, češki, danski, engleski, finski, francuski, njemački, grčki, irski, mađarski, talijanski, latvijski, litavski, nizozemski, poljski, portugalski, slovački, slovenski, španjolski ili švedski.

 

Svi koji svoje poznavanje stranih jezika prošire sudjelovanjem u najmanje tri brzinska tečaja ulaze u nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti tečaj stranog jezika po izboru, bonove za kupnju knjiga i poklon-pakete organizatora (pravila i popis nagrada potražite na poveznici).

 

Svi zainteresirani građani u našem se brzinskom jezičarenju mogu okušati 26. rujna od 16 do 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu (tečajevi počinju svakih 15 minuta), a dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Predstavništva Europske komisije.

 

datum početka: 26.09.2017.
datum objave: 22.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade