HOME / Novosti /
Radionice pisanja projektnih prijedloga za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u programu Erasmus+, za natječaj 2018.

Radionice pisanja projektnih prijedloga za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u programu Erasmus+, za natječaj 2018.

Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus dvodnevnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao pripremu za nadolazeći natječaj Erasmus+ u 2018. godini.

 

Radionice se organiziraju radi pružanja potpore potencijalnim, novim i manje iskusnim prijaviteljima iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Cilj radionica je pružiti pomoć u pripremi projektnog prijedloga za prijavu na natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a kako bi postigli višu kvalitetu te bolje rezultate prijavljenih projekata.

 

Prvi dan radionica obuhvatit će savjete za prijavu projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 - mobilnosti učenika i nastavnika na području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te o načinu korištenja i primjene Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET). Drugi je dan radionica rezerviran za savjete prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 2 odnosno strateška partnerstva u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 

Radionice u Zagrebu održane su 8. i 9. lipnja 2017. (Program rada 8. lipnja 2017.Program rada 9. lipnja 2017.), a slijede radionice u Zadru i Vukovaru prema sljedećem rasporedu:

 

Zadar - 26. i 27. rujna 2017., Velika vijećnica Zadarske županije (Božidara Petranovića 8, 2. kat). Prijave su otvorene do 20. rujna 2017. ili do popunjavanja kapaciteta radionice. Poveznica za prijavu na radionicu.

 

 

 

Vukovar - 25. i 26. listopada 2017., Gradska knjižnica Vukovar - Odjel za mlade "Spajalica" (Trg Republike Hrvatske 1). Prijave su otvorene do 22. listopada 2017. ili do popunjavanja kapaciteta radionice. Poveznica za prijavu na radionicu.

 

datum početka: 26.09.2017.
datum objave: 20.07.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade