HOME / Novosti /
U Orahovici održan nacionalni Cross Over 2017, osposobljavanje financirano u sklopu transnacionalnih aktivnosti suradnje (TCA) u području mladih

U Orahovici održan nacionalni Cross Over 2017, osposobljavanje financirano u sklopu transnacionalnih aktivnosti suradnje (TCA) u području mladih

Od četvrtka 28. do subote 30. rujna u Orahovici, u prostorima Crvenog križa Osijek, održan je nacionalni Cross Over 2017, osposobljavanje financirano u sklopu transnacionalnih aktivnosti suradnje (TCA) u području mladih.

 

Na osposobljavanju je bilo prisutno 15 sudionika iz Hrvatske, predstavnika organizacija iz raznih sektora obrazovanja, osposobljavanja i mladih, koji su došli s istim ciljem – produbiti svoje znanja u području ključne aktivnosti 2: Strateška partnerstva. Trenerica je bila Lidija Đukes, a Božena Lukač iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije održala je radionicu te cijelo vrijeme bila prisutna kao dodatna podrška korisnicima.

 

Sudionici su kao zadatak nakon osposobljavanja dobili raspisati svoje KA2 projektne prijedloge s rokom za dostavljanje AMPEU do 15.10. Nakon evaluacije projektnih prijedloga, 6 predstavnika organizacija s najuspješnije napisanim projektima dobiti će priliku sudjelovati na međunarodnom Cross Overu koji će se održati u prosincu 2017., u Litvi.

 

Na međunarodnom osposobljavanju sudionici će imati odličnu priliku za daljnje razvijanje svojih projektnih ideja, kao i umrežavanje s međunarodnim organizacijama te potencijalno sklapanje budućih partnerstava.

 

Rezultati selekcije hrvatskih sudionika za međunarodni Cross Over očekuju se do 20. listopada.

 

 

datum početka: 28.09.2017.
datum objave: 02.10.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade