HOME / Novosti /
Webinar - Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, Natječaj 2017.

Webinar - Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, Natječaj 2017.

Odjel za Strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira webinar (eng: Webinar - WEB based seminar) namijenjen potencijalnim prijaviteljima za dodjelu Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2017.- 2020. Webinar će se održati 13.3.2017. od 11:00 do 13:30 te 14.3.2017. od 11:00 do 16:00 sati.

 

Svrha webinara je pomoć potencijalnim prijaviteljima s ciljem što bolje pripreme prijava za natječaj za dodjelu Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u sklopu programa Erasmus+ te pomoć postojećim korisnicima Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju kako bi proces internacionalizacije bio što uspješniji i opsežniji.

 

Prvi dan webinara planirana je prezentacija u kojoj će se predstaviti sama aktivnost te ciljevi i postupak podnošenja prijava nakon čega slijedi prezentacija gospodina Mike Saarinena iz finske nacionalne agencije. Tema prezentacije je internacionalizacija strukovnih škola, a prezentacija će biti održana na engleskom jeziku.

 

Za drugi je dan planirana stručna prezentacija gospođe Andrijane Parić na temu sastavljanja i pisanja strategije internacionalizacije u obrazovnim ustanovama koja će, kroz teoriju i praksu, dati upute kako što kvalitetnije i temeljitije sastaviti strategiju internacionalizacije za vašu ustanovu. Stručna prezentacija bit će na hrvatskom jeziku. Nakon toga slijedi prezentacija kolega iz strukovne škole u Mađarskoj gospođe Ildikó Szilágyi i gospodina Róberta Szőllősi koji će podijeliti iskustva u pisanju i sastavljanju strategije internacionalizacije na konkretnom primjeru svoje škole. Ova će prezentacija biti na engleskom jeziku.

 

Kako biste provjerili je li vaša organizacija formalno prihvatljiva za prijavu na natječaj za dodjelu Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, molimo vas da prije uključivanja u webinar provjerite uvjete prijave navedene u tekstu natječaja.

 

Planirani dnevni red dostupan je na sljedećoj poveznici.

 

Na webinar se u ponedjeljak 13.3.2017. uključujete na način da se putem poveznice

https://cimo.adobeconnect.com/leonardo spojite kao gosti. 

 

U utorak 14.3.2017. na webinar se uključujete putem poveznice https://connect.srce.hr/ampeu/ na način da se spojite kao gosti.

 

Pristup webinaru bit će otvoren 30 minuta prije početka samog webinara.

 

Kako bi na webinaru mogli sudjelovati bez tehničkih poteškoća, molimo vas da unaprijed provjerite sljedeće:

  • s mrežnim administratorom provjerite jesu li na vašoj mreži otvoreni portovi 1937 i 7443;
  • dijagnostičkim testom na poveznici https://connect.srce.hr/common/help/en/support/meeting_test.htm provjerite omogućuju li postavke vašeg računala i mreže neometano sudjelovanje (barem prva tri uvjeta moraju biti zadovoljena);
  • za sudjelovanje na webinaru ne preporučuje se korištenje Google Chrome preglednika.

 

Za sudjelovanje su potrebni zvučnici i/ili slušalice. Pitanja ćete moći postaviti putem chata te u slučaju da imate mikrofon korištenjem istog. Sudionicima nije nužno potrebna kamera.

 

Za sva pitanja molimo vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na: strukovno@mobilnost.hr.

datum početka: 13.03.2017.
datum objave: 28.02.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade