Natječaji

Natječaji
Europska komisija objavila Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2018. godinu
-- više --
Natječaj za Fulbright Specialist Program
-- više --
Stipendije za ljetnu školu na Sveučilištu BOĞAZİÇi u Istanbulu
-- više --
Poziv na prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “Quality in Early Childhood Education and Care”, rok 2. siječnja 2018.
-- više --
Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA aktivnosti): „Training seminar on the impact of VET projects on the personal and professional development of learners – an exchange of good practices and experiences“, Valletta, Malta, 06.-08. veljače 2018., rok za prijavu 14.01.2018.
-- više --
Stipendije zaklade „British Scholarship Trust“ za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima
-- više --
Ponovno otvaranje natječaja za dodjelu stipendija Vlade Mađarske u akademskoj godini 2017./2018. za kratki i dugi istraživački boravak
-- više --
Objava Javnog poziva za iskazivanje interesa za nezavisne vanjske stručnjake za ocjenjivanje projektnih prijedloga u okviru programa Erasmus+ (2014. - 2020.) za područje visokog obrazovanja
-- više --
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske u akademskoj godini 2018./2019.
-- više --
Javni poziv za iskaz interesa za Erasmus+ ambasadore u području odgoja i općeg obrazovanja te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja 2018.-2020.
-- više --
<<<1 - 10 / 166>>>
Dodatne informacije uz natječaje
Odgoda roka za prijave KA1 i KA3 projekata!
-- više --
Erasmus+: Mladi - Posljednji rok za prijavu projekata u 2017. godini
-- više --
Erasmus+: Mladi - Posljednji rok za prijavu projekata u 2016. godini
-- više --
Obavijest o izmjeni formalnih kriterija za prijavu na javni natječaj za Euroguidance job shadowing/ studijski posjet 2016.
-- više --
Odluka o iznosima financijskih potpora u okviru Natječaja za eTwinning mobilnosti za aktivnost eTwinning u okviru programa Erasmus+ za 2016. godinu
-- više --
Rezultati natječaja
Odluka o odabiru sudionika seminara u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje „Training seminar on the impact of VET projects on the personal and professional development of learners – an exchange of good practices and experiences“, Valletta, Malta, 06.-08.02.2018.
-- više --
Odluka o odabiru sudionika aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ „Quality in Early Childhood Education and Care“, Stockholm, Švedska, 1. - 2. veljače 2018.
-- više --
Odluka o odabiru sudionika aktivnosti transnacionalne suradnje „Social Entrepreneurship, Youth and Vocational Education Forum: Towards Collaborative Practice 2018“, Liverpool, Ujedinjeno Kraljevstvo
-- više --
Obavijest o izmjeni i dopuni Odluke br.2 o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, područje mladih, Mobilnost osoba koje rade s mladima, 06. listopada 2017.
-- više --
Obavijest o izmjeni i dopuni Odluke br.2 o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, područje mladih, Razmjene mladih 06. listopada 2017.
-- više --
Obavijest o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, područje mladih, 06. listopada 2017.
-- više --
Odluka o dodjeli licenci za mrežnu jezičnu potporu u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. E+ KA1 EVS rok 4. i 6.10.2017.
-- više --
Obavijest o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, 2 i 3, područje mladih, rok 04. i 06. listopada 2017.
-- više --
Odluka o dodjeli akreditacija za Europsku volontersku službu
-- više --
Odluka br.1 o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima, rok 1. studenoga 2017. godine
-- više --
<<<1 - 10 / 180>>>
Natječaji za zapošljavanje
Natječaji za zapošljavanje prosinac 2017.
-- više --
Odluka o poništenju dijela natječaja za zapošljavanje
-- više --

Kutak za studente

Kutak za mlade