HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA aktivnosti): Behind the scenes of the teachers education – new challenges in Europe, Poljska, 29.11. - 2.12. 2017.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA aktivnosti): Behind the scenes of the teachers education – new challenges in Europe, Poljska, 29.11. - 2.12. 2017.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na međusektorskom TCA seminaru pod nazivom Behind the scenes of the teachers education – new challenges in Europe koji će se održati u gradu Miedzeszyn (kraj Varšave) u Poljskoj, 29. studenoga - 2. prosinca 2017. godine.

 

S obzirom da je seminar međunarodnoga karaktera, radni jezik seminara je engleski.

 

Tema seminara je podupiranje visokokvalitetnog podučavanja i osposobljavanja: edukacija nastavnika, uvođenje novih nastavnika u profesiju uključujući mentoriranje mladih nastavnika kao i daljnje stručno usavršavanje iskusnih nastavnika.

 

Svrha je ovog seminara umrežavanje sudionika, pronalazak projektnih partnera i rad na konkretnim projektnim idejama u sklopu radionica koje će rezultirati stvaranjem nacrta novih projektnih prijedloga u okviru Ključne aktivnosti 2 (KA2) Strateška partnerstva u okviru programa Erasmus+, ali i razmjena znanja i iskustva te stjecanje znanja o temama koje se tiču edukacije nastavnika i njihovog stručnog usavršavanja.

 

Ciljana skupina

Seminar je namijenjen osoblju iz ustanova u području visokog obrazovanja, u područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te u područja općeg (školskog) obrazovanja.

Na seminaru će sudjelovati oko 40 sudionika, a do najviše 3 mjesta rezervirano je za sudionike iz Hrvatske, i to 1 sudionik iz područja visokog obrazovanja, 1 sudionik iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te 1 sudionik iz područja općeg (školskog) obrazovanja.

 

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika.

 

Organizator će snositi troškove smještaja, a Agencija za mobilnost i programe EU  sufinancirat će troškove puta u iznosu od najviše 500,00 EUR, dok će sudionik bez obzira na cijenu putne karte doprinijeti troškovima puta u iznosu od 450,00 HRK.

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca.

 

Podsjećamo da je za prijavu potrebna suglasnost zakonskog predstavnika matične organizacije (ustanove). U fazi prijave ona može biti i usmena.

 

NOVO! Produljen je rok za prijavu na aktivnost. Novi krajnji rok za prijavu je 25. listopada 2017. godine.

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

 

Za sva pitanja u vezi aktivnosti molimo vas da se obratite na adresu elektroničke pošte tca_obrazovanje@mobilnost.hr uz naznaku za koje područje se prijavljujete na seminar.

datum otvaranja: 09.10.2017.
datum zatvaranja: 25.10.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 09.10.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade