HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): "Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships“, Dublin, Irska, 13.-15.2.2019; rok za prijavu: 25.11.2018.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): "Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships“, Dublin, Irska, 13.-15.2.2019; rok za prijavu: 25.11.2018.

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (Agencija) poziva vas na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru pod nazivom „Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships“, koji će se održati u Dublinu, Irska od 13. do 15. veljače 2019. u organizaciji irske nacionalne agencije (Léargas).

 

S obzirom da je seminar međunarodnog karaktera, radni je jezik engleski. 

 

Teme i ciljevi seminara su sljedeći:

  • Razbiti predrasude o vođenju međunarodnih/europskih projekata - za nove projektne koordinatore Ključne aktivnosti 2 (KA2) Strateških partnerstava

 

  • Istražiti primjere dobrih praksi europskog projektnog managementa - za iskusnije projektne koordinatore KA2 Strateških partnerstava

 

Očekivani rezultati seminara:

 

 

Kontaktni seminar ima za cilj pružiti sudionicima priliku za razmjenu znanja i alata u području upravljanja projektima. Očekuje se da će seminar sudionicima omogućiti poboljšano i prošireno razumijevanje upravljanja projektima i kvalitetom kroz razmjenu prakse i alata te pružiti priliku za umrežavanje s kolegama zainteresiranima za međunarodno upravljanje projektima. Također, očekivani rezultat je i priručnik o projektnom upravljanju za projekte u provedbi ali i  buduće EU projekte partnerstava.

 

 

Ciljna skupina

 

Kontakt seminar je otvoren korisnicima  koji provode Erasmus+ KA2 projekt Strateških partnerstava u području obrazovanja odraslih, a koji su:

 

ili

  • iskusni projektni koordinatori KA2 projekata koji mogu podijeliti svoje pristupe i alate vođenja i upravljanja projektom (Project and Quality management)

ili

  • novi koordinatori KA2 projekata koji provode svoj prvi projekt Strateških partnerstava (KA2)

 

 

 Sudionici trebaju biti zainteresirani za razmjenu i razvoj dobrih praksi, metoda, materijala, alata, pristupa i/Ili načina rada u tematskom području.

Moguće je poslati samo jednu prijavu po organizaciji.

 

 

 

Broj sudionika

Na seminaru će sudjelovati 40 sudionika iz cijele Europe, a do najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske, i to iz područja obrazovanja odraslih.

 

Agencija će u postupku pred-selekcije odabrati 2 potencijalna sudionika (jednog iskusnog i jednog novog projektnog koordinatora) koje će predložiti irskoj nacionalnoj agenciji. Irska nacionalna agencija izvršit će  konačan odabir sudionika i o tome obavijestiti Agenciju.

Odabir sudionika koji će biti predloženi irskoj nacionalnoj agenciji za odabir ne obvezuje Agenciju za mobilnost i programe EU prema istima te, sukladno navedenom, Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Troškovi

Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancirat će za svakog sudionika troškove puta sudionika u iznosu do 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK. Troškove smještaja (2 noćenja), obroka i materijala za seminar financirat će organizator.

 

Prijava

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

 

Krajnji rok za prijavu na konferenciju je 25. studenog 2018.

 

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo da se obratite na adresu elektroničke pošte grundtvig@mobilnost.hr.

datum otvaranja:
datum zatvaranja:
otvoren: Ne
datum objave: 14.11.2018.