HOME / Natječaji /
Poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnosti, rok: 21. listopada 2017.

Poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnosti, rok: 21. listopada 2017.

Ukoliko ste registrirani korisnik portala eTwinning i djelatnik ste vrtića u Republici Hrvatskoj, prijavite se za sudjelovanje na međunarodnim obrazovnim događanjima prilagođenim različitim stručnim profilima i interesima sudionika. Na multilateralnim seminarima i konferencijama imate mogućnost uspostaviti suradnju s europskim kolegama i pokrenuti međunarodne projekte koristeći portal eTwinning. Na radionicama profesionalnog usavršavanja razvit ćete svoje vještine korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi i provedbi projekta.

Pozivamo vas da se prijavite za sljedeće događanje:

 

 

Kontaktni seminar u Grčkoj

  • Datum: 23. - 25. studenoga 2017.
  • Lokacija: Patras
  • Tema: kreativnost i digitalne kompetencije u eTwinnning projektima za vrtiće
  • Ciljana skupina: odgajatelji u vrtiću, početnici na eTwinningu bez iskustva u projektima
  • Jezik: engleski jezik
  • Kvota: 5 sudionika
  • Okvirni program rada
  • Rok prijave: 21. listopada 2017.

 

Način prijave

Svi prijavitelji moraju biti članovi portala eTwinning.

 

Prijava se sastoji od ispunjenog prijavnog obrasca dostupnog na ovoj poveznici.

U prijavnom obrascu prijavitelj iskazuje osobnu i profesionalnu motivaciju za sudjelovanjem u aktivnosti, a potrebno ju je povezati s odabranom temom usavršavanja. Prijavu nije potrebno slati poštom u papirnatome obliku, već se podnosi isključivo elektronički (odabirom opcije Submit u prijavnome obrascu, nakon što je u cijelosti ispunjena).

 

Postupak odabira sudionika i financiranja aktivnosti opisan je ovdje. Kako bi Vaša prijava bila što kvalitetnija, molimo obratite pažnju na evaluacijski obrazac koji će se koristiti za ocjenjivanje prijava, a dostupan je na ovoj poveznici.

 

 

 

Napomena: Prednost uvijek ostvaruju prijavitelji koji prethodno nisu sudjelovali u eTwinning usavršavanju u inozemstvu. Financijsku potporu za eTwinning mobilnosti moguće je dobiti samo jednom u školskom polugodištu.

Važno: Na sva usavršavanja obvezno je ponijeti vlastiti laptop, netbook, tablet ili drugi uređaj s kojim sudionik može pristupiti svom eTwinning profilu.

 

Dužnost je svih sudionika po povratku ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti te diseminirati stečena znanja.

datum otvaranja: 10.10.2017.
datum zatvaranja: 21.10.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 10.10.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade