HOME / Novosti /
AMPEU na Danima strukovnih nastavnika u Opatiji

AMPEU na Danima strukovnih nastavnika u Opatiji

Najveći skup strukovnih nastavnika u Republici Hrvatskoj održava se u Opatiji od 26. do 28. ožujka 2018. u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

Tijekom trodnevnog događaja nastavnici imaju priliku upoznati se s novinama u strukovnom obrazovanju, razmijeniti ideje i iskustva te čuti međunarodna iskustva kolega. Sudjeluje oko 500 nastavnika i 50 predavača, a održat će se ukupno 48 predavanja i radionica. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije na događaju predstavljaju mogućnosti u sklopu programa Erasmus+ za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 

 

Svrha je događaja poboljšanje profesionalnih vještina nastavnika kako bi u radu mogli primjereno pratiti promjene u suvremenomu svijetu uz informacijsko-tehnološki razvoj u skladu s konceptom cjeloživotnog učenja. Događaj je ujedno prilika za isticanje važnosti i uloge strukovnih nastavnika te promociju sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao jednog od ključnih razvojnih alata u stvaranju modernog i snažnog gospodarstva.

 

 

Više informacija o događanju dostupno je na poveznici.

 

datum objave: 27.03.2018.