HOME / Novosti /
AMPEU na ovogodišnjem Sajmu stipendija u Zadru

AMPEU na ovogodišnjem Sajmu stipendija u Zadru

Pod pokroviteljstvom Agencije za mobilnost i programe Europske unije Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar organizirali su 2. sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru. Posjetitelji Sajma na jednom su mjestu mogli pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu te razgovarati s predstavnicima visokih učilišta i bivšim stipendistima.

 

 

Izvršni direktor Instituta za razvoj obrazovanja mr.sc. Ninoslav Šćukanec svečano je otvorio Sajam stipendija i u govoru naglasio kako već 14. godinu zaredom zagovara potrebu kontinuiranog unapređivanja pristupa visokom obrazovanju za sve društvene skupine.

 

Nakon otvaranja predstavnici Grada Zadra  dr. Branko Dukić, gradonačelnik grada Zadra, i Joso Nekić, pročelnik Upravnog odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra, svečano su uručili ugovore o stipendiranju za učenike i studente u akademskoj godini 2017./2018. kojima se potiče izvrsnost.

 

Na Sajmu je sudjelovalo više od 25 izlagača iz Hrvatske i čak osam zemalja Europe i Sjeverne Amerike: Austrije, SAD-a, Njemačke, Francuske, Italije, Švicarske, Slovenije te Ujedinjenoga Kraljevstva i Sjeverne Irske.

 

Više informacija o Sajmu dostupno je na službenoj internetskoj stranici stipendije.info i na Facebook stranici Tražim stipendiju.

 

 
datum početka: 22.03.2018.
datum objave: 22.03.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade