HOME / Novosti /
AMPEU na ovogodišnjem Sajmu stipendija u Zadru

AMPEU na ovogodišnjem Sajmu stipendija u Zadru

Sajam stipendija i visokog obrazovanja održat će se u Zadru u četvrtak, 22. ožujka 2018. od 11 do 17 sati u prostoru Arsenala. Riječ je o jedinstvenom događaju koji se u Zagrebu i Rijeci održava 14 godina, a u Zadru će se nakon prošlogodišnjeg debija održat drugi put. Sajam organiziraju Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar.

 

Uz izlagače iz Hrvatske, Europe i Sjeverne Amerike i ove će godine sudjelovati predstavnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije koji će posjetiteljima predstaviti mogućnosti za stipendiranje u okviru programa, mreža i inicijativa za čiju je provedbu zadužena. Osim mogućnosti u sklopu programa Erasmus+, u izlagačkom prostoru Agencije bit će predstavljene i mogućnosti za mlade od 17 do 30 godina kao i novi programi i inicijative - Europske snage solidarnosti putem kojih je mladima omogućeno volontiranje u inozemstvu te nove stipendije Europskog socijalnog fonda za STEM područja koje su u pripremi. 

 

Na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja predstavljaju se stipendije i drugi oblici financijske potpore za studiranje, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Posjetitelji Sajma u Zadru moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Zadru i okolici, drugim visokim učilištima u Hrvatskoj te inozemstvu.

 

datum početka: 22.03.2018.
datum objave: 12.03.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade