HOME / Novosti /
Erasmus+ strukovno obrazovanje i osposobljavanje - regionalne radionice za pisanje projektnih prijedloga u Šibeniku i Karlovcu

Erasmus+ strukovno obrazovanje i osposobljavanje - regionalne radionice za pisanje projektnih prijedloga u Šibeniku i Karlovcu

Erasmus+ regionalna radionica za pisanje projektnih prijedloga u okviru Ključne aktivnosti 1 (KA1) u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i radionica za primjenu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) radi pripreme za Erasmus+ natječaj za 2019. godinu održat će se u Šibeniku 8. studenoga 2018. i u Karlovcu 6. prosinca 2018. godine. Radionice se organiziraju s ciljem boljeg upoznavanja s aktivnostima programa Erasmus+ u okviru područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao i bolje pripreme za podnošenje projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 (KA1) – Projekte mobilnosti. Prilagođene su pozivu na podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu.

 

Radionica u Šibeniku 8. studenoga 2018. održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika, Trg Republike Hrvatske 3. Dnevni red možete pogledati ovdje, a prijavni obrazac je ovdje. Prijave su otvorene do 4. studenoga 2018.

 

U Karlovcu se radionice održavaju 6. prosinca 2018. u dvorani Obrtničke komore Karlovac, Jurja Haulika 14. Dnevni red i prijavni obrazac su još u izradi. Prijave će biti otvorene do 29. studenoga 2018.

 

Svrha je regionalnih radionica pružiti priliku zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima Erasmus+ KA1 projekata mobilnosti za pobliže upoznavanje s ciljevima navedenih aktivnosti, davanje smjernica i savjeta za popunjavanje prijavnog obrasca kao i praktični rad na dijelovima prijavnog obrasca kako bi se prijavitelji što kvalitetnije pripremili za podnošenje projektnog prijedloga za program Erasmus+ na natječaju za 2019. godinu.

 

Program rada radionice obuhvatit će savjete za prijavu projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 - mobilnosti učenika i nastavnika na području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te o načinu korištenja i primjene Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET).

 

Prednost imaju organizacije zainteresirane za prijavu projektnih prijedloga na novom natječajnom roku 2019., a koje dosad nisu imale uspješne projektne prijave niti su provele projekt u okviru Ključne aktivnosti 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te stoga imaju manjak iskustva ili su potpuni početnici.

 

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih sudionika Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste ustanove.

datum objave: 17.10.2018.