HOME / Novosti /
ESN Youth Academy - za poslovne vještine koje niste stekli tijekom studija

ESN Youth Academy - za poslovne vještine koje niste stekli tijekom studija

 

Naučeni ste kako dijeliti polinome i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji životopis i inspirativno motivacijsko pismo? Znate li kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Sve su to pitanja na koja vam Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN Hrvatska) daje konkretan odgovor kroz ESN Youth Academy uz obavezne praktične primjere.

 

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čija je svrha mladima iz lokalnih zajednica u kojima mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su njihovi volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj sredini.

 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca. Sudjelovat će na setu interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

 

Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavite. Točne lokacije i vremena održavanja bit će naknadno objavljeni na Facebook stranicama ESN Hrvatska i ESN Youth Academy.

 

TERMINI ODRŽAVANJA PO GRADOVIMA:

22.3.2019. Zadar

23.3.2019. Zagreb

23.3.2019. Split

23.3.2019. Osijek

30.3.2019. Rijeka

datum objave: 19.03.2019.