HOME / Novosti /
eTwinning godišnja konferencija: Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba

eTwinning godišnja konferencija: Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba

Nacionalna služba za podršku eTwinningu Hrvatska organizira godišnju eTwinning godišnju konferenciju 16. studenoga 2018. u Zagrebu. Konferencijom „Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba“ obilježit će se Europska godina kulturne baštine.

 

 

Na konferenciji će 200 sudionika imati priliku više doznati o eTwinningu za početnike, ali i za napredne eTwinnere. U panel-raspravi na temu „Kako smo se razvili u eTwinning školu“ sudjelovat će predstavnici triju velikih školskih ustanova: DV Matija Gubec iz Zagreba, OŠ Ludina iz Velike Ludine, te SŠ Hrvatski kralj Zvonimir iz Krka.

 

Najboljim eTwinning projektima u školskoj godini 2017./2018. bit će dodijeljene nagrade COMET u kategorijama predškolskog odgoja i obrazovanja, nižih i viših razreda osnovnih škola, gimnazija te strukovnih i umjetničkih škola.

 

 

Program konferencije nalazi se ovdje.

Prijavni obrazac (u pozivnom pismu na konferenciju) nalazi se ovdje.

Proces registracije otvoren je do 11. studenoga 2018. godine.

 

Napomena: za predstavnike eTwinning škola u registracijskom je obrascu predviđeno najmanje dvoje, a najviše troje predstavnika. Za predstavnike ostalih odgojno obrazovnih ustanova u registraciji je predviđeno najmanje jedno, a najviše dva mjesta po ustanovi.

datum objave: 25.10.2018.