HOME / Novosti /
Međunarodni eTwinning seminar za djelatnike osnovnih i srednjih škola na temu učenja na otvorenom

Međunarodni eTwinning seminar za djelatnike osnovnih i srednjih škola na temu učenja na otvorenom

Multilateralni seminar „eTwinning and outdoor learning“ održat će se od 31. svibnja do 3. lipnja u Šibeniku u hotelskom resortu Solaris u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU.

 

Tema je seminara učenje na otvorenom, a okupit će se djelatnici osnovnih i srednjih škola iz 20-ak zemalja. Seminar je namijenjen osnovnim ili naprednim korisnicima portala eTwinning koji su u svoj nastavni plan uključili ili bi željeli uključiti učenje na otvorenom. eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+. eTwinning portal namijenjen je međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Portal služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola kroz različite oblike usavršavanja te rad na zajedničkim virtualnim projektima.

 

Sudionici će se tijekom četverodnevnog seminara imati priliku upoznati s primjerima uspješnih projekata, sudjelovati u praktičnim radionicama, umrežiti se s kolegama iz drugih zemalja, razvijati ideje za projekte i sl.

 

Otvorenje će se održati 31. svibnja u 16 sati, a cijeli program seminara dostupan je na poveznici

datum početka: 31.05.2017.
datum objave: 25.05.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade