HOME / Novosti /
Poziv na webinar Mogućnosti programa Erasmus+: natječaj za 2018. godinu

Poziv na webinar Mogućnosti programa Erasmus+: natječaj za 2018. godinu

Odjel za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije organizira webinar namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima koji se žele informirati o mogućnostima za podnošenje projektnih prijedloga u području odgoja i općeg (školskog) obrazovanja putem programa Erasmus+ na natječaju za 2018. godinu.

Rok za podnošenje projektnih prijava je: 1. veljače 2018. za Ključnu aktivnost 1 te 21. ožujka 2018. za Ključnu aktivnost 2.

 

Webinar se održava u četvrtak, 23. studenoga 2017. od 14:00 do 15:30 sati.

 

Webinar će voditi djelatnici Odjela za opće obrazovanje koji će osim predstavljanja mogućnosti za prijavljivanje projektnih prijedloga odgovarati i na konkretne upite sudionika.

 

Svrha webinara je predstaviti mogućnosti programa Erasmus+ u sklopu natječaja za 2018. godinu u području odgoja i općeg (školskog) obrazovanja. Tijekom webinara bit će predstavljene osnovne informacije o Agenciji i programu Erasmus+, a zatim pregled mogućnosti za prijavljivanje projektnih prijedloga u području Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince i Ključne aktivnosti 2 – Strateška partnerstva: Partnerstva za potporu inovacijama i Partnerstva za razmjenu u školama te nekoliko primjera dobre prakse. Nakon webinara sudionici će moći postavljati pitanja na koja će odgovarati djelatnici Odjela.

 

Sudjelovanje

Za sudjelovanje u webinarima slijedite opisani postupak:

  • Provjerite imate li na računalu posljednju verziju softvera Adobe Flash Player i Java. Ako nemate navedene softvere, preuzmite ih na svoje računalo.
  • Slijedite poveznicu za online sastanak: https://eun2.adobeconnect.com/erasmusplusnatjecaj2018/

 

  • Prijavite se kao gost i upišite Vaše ime i prezime
  • Kliknite na gumb „Enter Room“
  • Za sudjelovanje su dovoljni zvučnici ili slušalice. Sudionicima nije potrebna kamera i mikrofon. Pitanja se mogu postaviti putem chata.

 

Svi sudionici mogu se ulogirati od 13:40, prijava neće biti moguća ranije. Otvaranje poveznice za sastanak može potrajati nekoliko minuta. Ne zatvarajte prozore koji se automatski otvaraju prilikom pristupanja webinaru. Preporučuje se korištenje pretraživača Google Chrome ili Mozilla Firefox.

 

Za sva pitanja molimo vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na: comenius@mobilnost.hr.

 

Snimku webinara možete poslušati ovdje.

datum početka: 23.11.2017.
datum objave: 13.11.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade