HOME / Novosti /
Radionica za pisanje prijava za Školska partnerstva, Zadar 12. i 13. listopada - prijavite se!

Radionica za pisanje prijava za Školska partnerstva, Zadar 12. i 13. listopada - prijavite se!

Radi osposobljavanja potencijalnih prijavitelja za razvoj projektne prijave u sklopu Ključne aktivnosti 2 programa Erasmus+ (Natječaj 2019. godine) u području odgoja i općeg obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji sa Pomorskom školom Zadar organizira regionalnu radionicu „Uvod u Ključnu aktivnost 2 – Školska partnerstva“.

 

Radionica je namijenjena djelatnicima odgojno-obrazovnih ustanova s područja cijele Republike Hrvatske, a osobito s područja Zadarske, Šibensko-kninske te Ličko-senjske županije.

 

Ovim Vas putem pozivamo da se prijavite za dvodnevnu regionalnu radionicu koja će se održati 12. i 13. listopada 2018. u Zadru s početkom u 10 sati. Mjesto održavanja radionice je Pomorska škola Zadar (Ante Kuzmanića 1, Zadar).

 

U sklopu ove regionalne radionice moći ćete se upoznati s mogućnostima koje program Erasmus+ i portal eTwinning pružaju odgojno-obrazovnim djelatnicima škola (te kako sastaviti kvalitetnu projektnu prijavu u sklopu Ključne aktivnosti 2). Na radionici će biti predstavljen primjer dobre prakse. 

 

Program radionice dostupan je ovdje.

 

Pozivamo Vas da se putem Prijavnog obrasca prijavite za sudjelovanje što prije, a najkasnije do 4. listopada 2018. do kraja dana.

Snažno potičemo prijavu po dvoje djelatnika iz svake ustanove, a s obzirom na radionički tip edukacije kao i nužnost timskog rada u izradi projektnoga prijedloga.

datum objave: 02.10.2018.