HOME / Novosti /
Videoporuka dobrodošlice sudionicima Međunarodnog sajma „Tool Fair“ u Splitu

Videoporuka dobrodošlice sudionicima Međunarodnog sajma „Tool Fair“ u Splitu

Agencija za mobilnost i programe Europske unije ove godine organizira Međunarodni „Tool Fair“, sajam metoda i alata neformalnog učenja od 12. do 16. studenoga u Splitu. Na 13. izdanju „Tool Faira“ bit će stotinjak sudionika iz više od 30 zemalja. Alate, metode i pristupe neformalnom učenju predstavit će sudionici i stručnjaci s višegodišnjim iskustvom iz različitih područja, od sporta i glazbe do društvenog poduzetništva. Najavni video pogledajte na linku.

 

 

Tema sajma je osnaživanje mladih pod sloganom „Power up“. Osnaživanje mladih zahtijeva sveobuhvatni pristup različitim područjima života mlade osobe, kao i interdisciplinarne metode, a posebna će se pozornost pridati alatima koji su nastali kao rezultat suradnje različitih aktera te alatima koji pridonose osnaživanju mladih obradom tema kao što su ljudska prava, aktivna participacija, interkulturni dijalog, socijalno uključivanje i mentalno zdravlje. Dobrodošli su različiti pristupi obradi navedenih tema, a dodatnu će pozornost ove godine dobiti metode koje primjenjuju ekspresivnu umjetnost, sport i digitalne alate. Važno je napomenuti da je Sajam otvoren i za alate koji se bave i drugim temama i pristupima.

 

Od 26. rujna ove godine Agencija će na svojim Facebook stranicama predstavljati sudionike iz Republike Hrvatske i njihove alate.

datum objave: 19.09.2018.