Potpora pri prijavi 2018.

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Odjel za obrazovanje odraslih i ove je godine organizirao radionice za izradu projektnih prijedloga na kojima su održana izlaganja, diskusije te grupni rad na temu potreba i ciljeva u području obrazovanja odraslih. Sudionicima su predstavljeni europski i nacionalni prioriteti programa Erasmus+ u skladu s kojima su predstavnici zainteresiranih organizacija razrađivali vlasitie potrebe i ciljeve u području obrazovanja odraslih.

 

Radionice su održane u Zagrebu, 7. i 10. studenoga 2017. godine prema sljedećem programu rada. U nastavku možete pronaći materijale i prezentacije koje vam mogu pomoći u izradi projektnog prijedloga:

 

 

VAŽNO: Navedene prezentacije i dokumenti mogu poslužiti kao kratak pregled formalnih uvjeta i kao kratke upute za prijavu, ali detaljne informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja svakako proučite u Vodiču kroz program Erasmus+ za 2018. godinu.

 

Pojedinačna savjetovanja

Agencija za mobilnost i programe EU pruža mogućnost savjetovanja za organizacije koje žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1 (Mobilnost osoblja) i Ključnu aktivnost 2 (Strateška partnerstva).

 

Povratnu informaciju možemo pružiti e-mailom, telefonom ili na sastanku u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije.

 

Ako želite savjetovanje prijave, molimo da ispunite sljedeće obrasce i pošaljete ih na grundtvig@mobilnost.hr:

 

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+.

 

Rokovi za podnošenje obrasca za savjetovanje:

  • 19. siječnja 2018. godine za Ključnu aktivnost 1
    (Mobilnost osoblja)
  • 7. ožujka 2018. godine za Ključnu aktivnosti 2
    (Strateška partnerstva)

 

NAPOMENA: Agencija ni na koji način ne snosi odgovornost za uspjeh/neuspjeh prijave. Kako bismo osigurali jednak pristup svima koji traže savjetovanje, prijavu možemo savjetovati samo jedanput (e-mailom, telefonom ili na individualnom sastanku).