Potpora pri prijavi 2018.

Korisne informacije

Temeljni je dokument programa Erasmus+ i sastavni dio Poziva na dostavu projektnih prijedloga. Uz englesku verziju vodiča, dostupna je i hrvatska verzija. U slučaju nedoumica prednost ima engleska verzija.

 

Kratka brošura Europske komisije s jednostavnim prikazom svih mogućnosti programa Erasmus+ za područje odgoja i općeg obrazovanja.

 

Priručnik Europske komisije s prikazom mogućnosti u području odgoja i općeg obrazovanja, savjetima za razvoj projektnih prijava i provedbu projekta, uz pregršt primjera iz prakse.

 

Ova baza podataka omogućava pristup opisima i rezultatima svih projekata financiranih u okviru programa Erasmus+ i nekih projekata financiranih kroz prethodne programe iz područja obrazovanja i osposobljavanja. Ovdje možete pronaći nadahnuće za razvoj Vaše projektne prijave konzultirajući opise primjera dobrih praksi i uspješnih priča, odnosno projekata koji su se istaknuli relevantnošću, komunikacijskim potencijalom i učinkom.

 

Ovaj članak detaljno opisuje izradu Europskog razvojnog plana kao ključne sastavnice projektne prijave u sklopu Ključne aktivnosti 1: mobilnost odgojno-obrazovnog osoblja.

 

Dodatne upute za prijavitelje
  • Tehničke smjernice 2017. (Technical guidelines) za pomoć prijaviteljima u ispunjavanju elektroničkih obrazaca za aktivnosti kojima upravljaju nacionalne agencije
  • Vodič za stručnjake 2017. (Guide for experts) za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijedloga za aktivnosti kojima upravljaju nacionalne agencije

 

Verzije ovih dokumenata za 2018. godinu bit će objavljene naknadno.