Potpora pri prijavi 2016.

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u prosincu 2015. g. organizira seiminar za područje obrazovanje odraslih te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, kao potporu potencijalnim prijaviteljima u upoznavanju s novostima u politikama obrazovanja, elementima kvalitete projekata u okviru programa Erasmus+ te u pripremi projektne prijave.

 

Seminar će se održati 11. prosinca 2015. g. u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1, Zagreb.

 

Cjeloviti tekst poziva i programa potražite ovdje.

 

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+ za 2016. g.

Korisne prezentacije
Na poveznicama niže možete pronaći prezentacije s informativno-edukativnog seminara za područje visokog obrazovanja održanog 11. prosinca 2015. u Zagrebu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne upute za prijavitelje
  • Tehničke smjernice (Technical guidelines) za pomoć prijaviteljima u ispunjavanju elektroničkih obrazaca za aktivnosti kojima upravljaju nacionalne agencije. 
Pojedinačna savjetovanja

Agencija za mobilnost i programe EU pruža mogućnost savjetovanja za organizacije koje žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 2, Strateška partnerstva. Povratnu informaciju možemo vam pružiti e-mailom, telefonom ili na savjetodavnom sastanku u Agenciji.

 

Želite li prijaviti projekt u okviru Ključne aktivnosti 2, Strateška partnerstva u području visokog obrazovanja, molimo da nam dostavite ispunjeni obrazac za savjetovanje o projektnim prijedlozima. Ljubazno vas molimo da ispunjene obrasce pošaljete prije nego što tražite savjete o svojoj prijavi/projektnoj ideji.

 

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+.

 

Rok za podnošenje prijavnog obrasca za savjetovanje za Ključnu aktivnost 2 Strateška partnerstva jest 10. ožujka 2016. godine. Ispunjeni obrazac molimo pošaljite na našu adresu elektroničke pošte erasmus@mobilnost.hr poštujući krajnji rok za njegovo slanje.

Dodatne informacije važne za sudjelovanje u programu Erasmus+

Uz dokumentaciju važnu kao potpora pri prijavi, za sudjelovanje u programu Erasmus+ važne su sljedeće informacije:

 

 

Više informacija o strukturi programa Erasmus+ prema sektorima i ključnim aktivnostima, kao i centraliziranim i decentraliziranim aktivnostima potražite ovdje.

 

Više informacija o samom programu Erasmus+ potražite ovdje.