Potpora pri prijavi 2017.

Info dan o programu Erasmu+: Sport

31.siječnja. 2017. godine, Brussels (Charlemagne Building, Rue de la Loi 170, B-1000 Brussels)

Sudjelovanje na info danu je besplatno, ali sudionici samostalno pokrivaju putne troškove. Dozvoljeno je sudjelovanje najviše dvije osobe iz jedne organizacije

Registracija: http://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/events/sport-infoday-31-january-2017_en

 

Omogućeno je i online praćenje info dana te će se na gornjoj poveznici pojaviti i poveznica za online uključivanje u konferenciju.

 

 

Detaljne informacije o programu Erasmus+: Sport

Detaljne informacije o aktivnostima za koje se može ostvariti financijska potpora te o uvjetima i načinu prijave projekata možete naći u Vodiču kroz program Erasmus+ za 2017. g. Europske komisije.

 

 

Brošura 'Potpore za sport u Europskoj uniji'

Hrvatski olimpijski odbor u 2016. pripremio je brošuru „Potpore za sport u Europskoj uniji“ Europskih olimpijskih odbora pri europskim institucijama, koja uključuje praktične smjernice za upravljanje projektnim ciklusom, pregled strukture programa potpore, pregled osnovnih elemenata pojedinih programa potpore s procjenom njihove relevantnosti u odnosu na sport te primjere projekata koji su odobreni u proteklom razdoblju.

 

Za više informacija o samoj publikaciji možete se obratiti gđi Almi Papić, koja je pripremila i uredila hrvatsko izdanje brošure „Potpore za sport u Europskoj uniji“, na alma.papic@hoo.hr.

 

 

 

Kratki pregled područja sporta u programu Erasmus+

Europska komisija pripremila je kratki pregled područja sporta u programu Erasmus+, s primjerima financiranih projekata i projekcijom proračuna do 2020. godine.

 

 

Dodatni alati

Kao pomoć potencijalnim prijaviteljima, Europska komisija pokrenula je i online bazu za traženje partnerskih organizacija u području sporta: sporttool.teamwork.fr.

 

 

 

Informativne aktivnosti  

2017. 

 

Info dan o programu Erasmus+: Sport u Hrvatskoj najavljen je za veljaču 2017. Više informacija očekuje se uskoro.

 

2015.

 

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor organizirali su info dan o programu Erasmus+: Sport 15. prosinca 2015. u Zagrebu, MZOS, Donje Svetice 38.

 

Prezentacije s info dana:

 

 

 

2014.

 

U sklopu Hrvatske sportske konferencije 13. listopada 2014. održan Info dan o Erasmus+: Sport programu. Tim je povodom Agencija za mobilnost i programe Europske unije pripremila i dodatni dokument (handout) u kojem sportske ustanove i organizacije mogu naći informacije kako se uključiti u projekte vezane uz područja svih razina obrazovanja i rada s mladima u okviru programa Erasmus+.

 

U Milanu je 1. i 2. prosinca 2014. održan EU Sport Forum. Forum je bilo moguće pratiti putem web streama, a prezentacije i materijali dostupni su na poveznici.

 

Prezentacija s info dana: Ostale mogućnosti za sportsku zajednicu u Erasmus+ programu

 

Prezentacija s info dana: Praktični savjeti

 

Prezentacija s info dana: Prijava projekata

Kutak za studente

Kutak za mlade