Erasmus+ aplikacija donosi novu razinu podrške u iskustvu mobilnosti

Aplikacija Erasmus+ jedan je od ključnih rezultata Inicijative za uvođenje europske studentske iskaznice i dat će značajan doprinos postizanju vizije ostvarenja europskog prostora obrazovanja do 2025. godine.

 

Njene nove karakteristike osigurat će učenicima, studentima i mladima širom Europe jednostavan pristup informacijama o mogućnostima mobilnosti koje nudi program Erasmus+ i pružiti im podršku tijekom njihova putovanja u inozemstvo.

 

Prvo izdanje aplikacije možete preuzeti na svoj mobilni uređaj putem Google Play i Apple App Store trgovine ili s interneta.

 

Nove značajke uključuju:

 

  • detaljno vođenje kroz iskustvo mobilnosti
  • podršku studentima na mobilnosti kroz savjete i priče
  • mogućnosti, usluge i događaje za studente koji potiču interakciju s ljudima iz lokalnih zajednica i doticaj s interkulturalnim aktivnostima.

 

Novi sadržaji će se nastaviti dodavati tijekom 2021. godine!

 

Online događaj u kojem će se predstaviti Erasmus+ aplikacija i njene nove karakteristike, održat će se 28. siječnja od 14 sati. Rok za prijavu je 28. siječnja u 11 sati, a prijava se vrši ispunjavanjem registracijskog obrasca.

 

Save the date: 28. siječnja će se održati online događanje na kojem će se predstaviti nove karakteristike Erasmus+ aplikacije

 

Više o online događaju i Erasmus+ aplikaciji možete pronaći na službenim internetskim stranicama Europske komisije.

datum objave: 22.01.2021.