Nagrade za #besterasmusmoments fotografije osvojile tri studentice

Studentska udruga ESN Hrvatska u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU (AMPEU) odabrala je tri najbolje fotografije u sklopu nagradnog natječaja #besterasmusmoments 2020. na temu „Erasmus+ u izazovnim vremenima“, koje su nagrađene studentice objavile na svojim privatnim profilima na društvenim mrežama.

Fotografijom sa studentske mobilnosti u Pragu tijekom pandemije koronavirusa Maja Oskoruš je osvojila prvu nagradu - visokokvalitetne VR naočale: Oculus Go Virtual Reality Stand Alone Headset 64 GB.

 

Prvonagrađena fotografija s Erasmusa u Pragu

 

Ivona Ratković objavila je fotografiju s Erasmusa u Parizu i osvojila drugu nagradu, poklon-bon od 500 kuna u knjižari Profil.

 

Fotografija Erasmusa u Parizu

 

Trećenagađena Ana Curić objavila je fotografiju s Erasmusa u portugalskom glavnom gradu Lisabonu i osvojila je poklon-paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije. 

Fotografija s Erasmusa u Lisabonu

 

Stručni žiri je prilikom odabira najboljih ostvarenja vodio računa tri ključna kriterija. Prvo da fotografija zadovoljava formalne uvjete natječaja, zatim da je odgovarajuće kvalitete te da je usklađena s temom natječaja.  

Nagrađene fotografije prema mišljenju stručnog žirija najbolje odražavaju ciljeve i vrijednosti programa Erasmus+ koji generacijama studenata mijenja živote, širi vidike i povećava zapošljivost budući da je mobilnost odlična prilika za studiranje, osposobljavanje, učenje jezika i stjecanje radnog i životnog iskustva.

Čestitamo autoricama nagrađenih fotografija! Hvala svim sudionicima na objavljenim fotografijama.

Poštujući epidemiološke mjere ESN Hrvatska će obavijestiti dobitnike gdje i kada mogu preuzeti nagrade.

datum objave: 16.10.2020.