Studentske mobilnosti na dohvat ruke uz pomoć Erasmus+ aplikacije

Što studentima i visokim učilištima donosi Erasmus+ aplikacija bit će predstavljeno na virtualnim konferencijama u rujnu i listopadu. Na konferenciji 21. rujna s počekom u 10 sati će sudionici saznati pojedinosti o najnovijim funkcionalnostima aplikacije, osobito o tome kako se prijaviti za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Erasmus+, kao i kako koristiti digitalnu Europsku studentsku iskaznicu. Na konferenciji će sudjelovati Mariya Gabriel, povjerenica Europske komisije za inovacije, istraživanja, kulturu, obrazovanje i mlade unutar koje će se odvijati dijalog  sa studentima o programu Erasmus+. Nakon događaja, održati će se konferencija za novinare od 11:30 sati, koju će voditi povjerenica Gabriel.

 

virtualna konferencija erasmus+ app

 

Pozivamo studente da se prijave na konferenciju i otkriju na koji način koristiti Erasmus+ aplikacija te kako pomoći transformirati i poboljšati iskustvo mobilnosti Erasmus+ diljem Europe: Prijava na konferenciju (studenti)

 

Za predstavnike visokih učilišta organizira se posebno događanje 21. listopada u 14 sati, a registracija je moguća na poveznici: Prijava na konferenciju (visoka učilišta)

 

Sudionici EAIE konferencije 2021. krajem rujna također će dobiti najnovije informacije o svim mogućnostima i funkcionalnostima mobilne aplikacije u sesiji “Putovanje kroz mobilnost kroz aplikaciju Erasmus+”.

 

datum objave: 08.09.2021.