Održan Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području općeg obrazovanja

Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području općeg obrazovanja za Natječaj 2017. godine održan je između 23. i 27. siječnja.

 

Informacije o mogućnostima za prijavu i rokovima za savjetovanje objavljene su na mrežnim stranicama Agencije te na Facebook stranici Erasmus+ i eTwinning Hrvatska.

 

Individualna savjetovanja u trajanju od sat vremena s djelatnikom/djelatnicom Agencije obuhvaćala su savjetovanja projektnih prijava i razjašnjavanje nedoumica u vezi pravila Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području općeg obrazovanja.

 

Kako bi se osigurao jednak pristup svima koji traže savjetovanje, o prijavi se bilo moguće savjetovati samo jedanput (putem individualnog sastanka, elektroničkom poštom ili telefonom). Ukupno je realizirano 28 individualnih savjetovanja, od čega 16 savjetovanja putem individualnog sastanka, 6 savjetovanja putem elektroničke pošte i 6 savjetovanja putem telefona.

datum objave: 16.02.2017.