Održan Tjedan savjetovanja projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Tjedan savjetovanja projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 (Mobilnost u svrhu učenja za pojedince) u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju za Erasmus+ Natječaj 2017. održan je od 12. do 18. siječnja 2017. u obliku jednosatnih individualnih savjetodavnih sastanaka u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže.

 

Potencijalni prijavitelji prethodno su se prijavili za savjetovanje kako bi dobili odgovore na konkretna pitanja vezana za Natječaj 2017. ili su poslali nacrte projektnih prijedloga o kojima su nakon analiziranja savjetovani na sastanku.

 

Tjedan savjetovanja projektnih prijedloga u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju bio je dodatan način savjetovanja koje Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje nudi potencijalnim prijaviteljima drugu godinu za redom, uz redovnu mogućnost savjetovanja projektnih prijedloga telefonom i elektroničkom poštom.

 

Ukupno je savjetovano oko 30 potencijalnih prijavitelja. Radi jednakog pristupa svim potencijalnim prijaviteljima o svakoj se prijavi savjetovalo samo jedanput. Sve informacije o mogućnostima savjetovanja bile su dostupne na mrežnim stranicama Agencije, a poziv je poslan i elektroničkom poštom.

 

U tijeku je mogućnost savjetovanja prijedloga za Ključnu aktivnost 2 (Strateška partnerstva) u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a rok za podnošenje prijavnog obrasca u svrhu savjetovanja koncepta projekta na sastanku, elektroničkom poštom ili telefonom je 15. ožujka 2017. godine.

datum objave: 16.02.2017.