Poziv na prijavu na Euroguidance Career Boot Camp „Train the Trainer“

Euroguidance Career Boot Camp „Train the Trainer“

 

3. - 5. svibnja 2018. | Hotel Terme Jezerčica, Donja Stubica

Prijave: utorak, 3. travnja 2018. – četvrtak, 12. travnja 2018.

Potvrda o odabiru: 17. travnja 2018.

 

 

Poštovani karijerni savjetnici,

 

pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na programu stručnog usavršavanja pod nazivom Euroguidance Career Boot Camp „Train the Trainer“, koji Euroguidance centar Hrvatska organizira u suradnji s HR Centrom, strukovnom udrugom stručnjaka iz područja ljudskih resursa u Hrvatskoj!

 

Euroguidance Career Boot Camp, dvodnevni intenzivni program stručnog usavršavanja, održat će se od 3. do 5. svibnja 2018. u hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici, a namijenjen je stručnjacima koji se u bave aktivnostima povezanima s profesionalnim usmjeravanjem studenata u okviru karijernih centara na hrvatskim visokim učilištima.

 

Posebni naglasak ovogodišnjeg programa bit će na povezivanju akademske zajednice i poslovnog sektora, kroz ciljane radionice, zadatke, studije slučaja, panel rasprave i prezentacije te umrežavanje sa stručnjacima iz prodručja ljudskih resursa iz vodećih hrvatskih tvrtki.

 

Preliminarni program događanja dostupan je ovdje.

 

Prijaviti se mogu stručnjaci koji se u Republici Hrvatskoj bave aktivnostima povezanima s profesionalnim usmjeravanjem studenata u okviru karijernih centara na visokim učilištima, i to isključivo putem sljedećeg prijavnog obrasca. Pored online prijave, sve zainteresirane kandidate molimo da dodatno dostave životopis u Europass formatu na adresu euroguidance@mobilnost.hr. Rok za kompletnu prijavu je četvrtak,  12. travnja 2018. u 10 sati.

 

Za sudjelovanje je potrebno dodatno proučiti uvjete navedene u Pozivu na prijavu na Euroguidance Career Boot Camp „Train the Trainer“ te zatim popuniti online prijavni obrazac, uz obvezni prilog životopisa u Europass formatu.

 

Radujemo se Vašim prijavama i vidimo se u Zagorju!

 

Poveznice:

 

Kontakt:

Mia Trcol

tel  +385 (0)1 5497 898

fax +385 (0)1 5005 699

euroguidance@mobilnost.hr

 

datum otvaranja: 03.04.2018.
datum zatvaranja: 12.04.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 03.04.2018.