HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na kontakt seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Improving Access, Participation and Quality in Adult Learning,Luksemburg, 21. – 23. studenog 2018.; rok za prijavu: 24. listopada 2018.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na kontakt seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Improving Access, Participation and Quality in Adult Learning,Luksemburg, 21. – 23. studenog 2018.; rok za prijavu: 24. listopada 2018.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva vas na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru pod nazivom „Improving Access, Participation and Quality in Adult Learning“, koji će se održati u Luksemburgu od 21. do 23. studenog 2018. u organizaciji luksemburške nacionalne agencije (Anefore).


S obzirom da je seminar međunarodnog karaktera, radni je jezik engleski.

 

Teme i ciljevi seminara su sljedeći:


Poboljšanje učinkovitosti i dostupnosti obrazovanja odraslih (motivacija odraslih učenika, savladavanje prepreka i uključivanje skupina s manje mogućnosti), profesionalno usmjeravanje i savjetovanje (samoprocjena u obrazovanju odraslih i osposobljavanju, profesionalizacija usmjeravanja i savjetovanja odraslih) te osiguranje visokokvalitetnih prilika za učenje (pristupi prekvalifikacijama, osiguranje kvalitete, ulaganje u obrazovanje odraslih).

 

Očekivani rezultati seminara:


Kontaktni seminar ima za cilj pružiti sudionicima priliku za razmjenu znanja, dobre prakse i iskustava vezanih za poboljšanje učinkovitosti, kvalitete i dostupnosti obrazovanja odraslih, uključivanje osoba s manje mogućnosti te profesionalno usmjeravanje i savjetovanje.
Očekuje se da će seminar sudionicima omogućiti povezivanje i suradnju koja će rezultirati novim projektnim prijedlozima u okviru programa Erasmus+.

 

Program događanja započinje 21. studenog u poslijepodnevnim satima, a završava 23. studenog nakon jutarnjeg dijela edukacije.


Ciljna skupina:

 

Kontakt seminar je otvoren sudionicima iz organizacija koje se bave općim obrazovanjem odraslih (zaposlenici ili članovi udruga), a koje planiraju razviti Erasmus+ projekte (KA1 ili KA2) u području obrazovanja odraslih. Seminar je namijenjen organizacijama i ustanovama (privatnim ili javim) koje djeluju u području obrazovanja odraslih, a osobito onima koje su usmjerene na obrazovanje osoba u društveno ili obrazovno nepovoljnom položaju. Očekuje se aktivno sudjelovanje sudionika.

 

Broj sudionika:


Na seminaru će sudjelovati 50-60 sudionika iz cijele Europe, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske.
Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Troškovi:


Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancirat će za svakog sudionika troškove puta sudionika u iznosu do 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK. Troškove smještaja (2 noćenja), obroka i materijala za seminar financirat će organizator.

 

Prijava:


Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

Krajnji rok za prijavu na konferenciju je 24. listopada 2018.

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:
• Poziv (Invitation letter) 
• Nacrt programa
• Evaluacijski obrazac

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo da se obratite na adresu elektroničke pošte grundtvig@mobilnost.hr.

datum otvaranja: 10.10.2018.
datum zatvaranja: 24.10.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 10.10.2018.