Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) „VET connected – GET connected“, Irska, rok 11.03.2018.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru pod nazivom „VET connected – GET connected“  koji će se održati u Irskoj, Malahide, (Dublin), u razdoblju 23. - 25.04.2018.

 

Budući da je seminar međunarodnog karaktera, radni jezik je engleski.

 

Svrha je ovoga kontaktnog seminara pokazati mogućnosti koje Erasmus+ nudi u području mobilnosti u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, učiti iz postojećih primjera dobre prakse od korisnika koji su provodili ili provode projekte mobilnosti u strukovnom obrazovanju te olakšati sudionicima pronalazak potencijalnih partnera za provođenje projekata mobilnosti učenika i osoblja u strukovnom obrazovanju.

 

Ciljana skupina

 

Seminar je otvoren za sudjelovanje organizacijama u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koje su zainteresirane za proširenje vlastitih aktivnosti uključivanjem u aktivnosti mobilnosti na području Europe u okviru strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Ciljana skupina kontaktnog seminara predstavnici su organizacija aktivnih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koji žele vidjeti i učiti iz primjera dobre prakse i pronaći partnere za realizaciju svojih projektnih ideja. Prednost imaju organizacije zainteresirane za prijavu projektnih prijedloga mobilnosti pojedinaca (učenika i nastavnika) u okviru Erasmus+ Ključne aktivnosti 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, koje dosad nisu provele nijedan projekt mobilnosti u strukovnom obrazovanju te stoga u istom imaju manjak iskustva ili su potpuni početnici.

 

Broj sudionika                          

 

Na seminaru će biti oko 35 sudionika iz cijele Europe, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske. Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

 

Troškovi

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancirat će troškove puta sudionika u iznosu do 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK. Troškove smještaja, obroka, kulturoloških aktivnosti te materijala za seminar snosit će organizator aktivnosti.

 

 

Prijava

 

 Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

 

 Krajnji rok za prijavu na seminar je 11.03.2018.

 

 Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima:

 

 

 

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo Vas da nam se obratite na strukovno@mobilnost.hr.

datum otvaranja: 01.03.2018.
datum zatvaranja: 11.03.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 01.03.2018.