HOME / Natječaji /
[Strukovno obrazovanje i osposobljavanje] Poziv na prijavu za sudjelovanje na osposobljavanju “Strategic Partnerships Plus – Empowering democratic participation“, Rumunjska

[Strukovno obrazovanje i osposobljavanje] Poziv na prijavu za sudjelovanje na osposobljavanju “Strategic Partnerships Plus – Empowering democratic participation“, Rumunjska

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na prijavu za sudjelovanje na međusektorskom osposobljavanju u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “Strategic Partnerships Plus – Empowering democratic participation” koje će se održati u Bukureštu, Rumunjska, u razdoblju od 12. do 16. studenoga 2019. u organizaciji rumunjske nacionalne Erasmus+ agencije (ANPCDEFP)

 

Budući da je osposobljavanje međunarodnoga karaktera, radni jezik aktivnosti je engleski.

 

Svrha ovog osposobljavanja je razvoj novih međusektorskih strateških partnerstava u sklopu Ključne aktivnosti 2 (KA2) za prijavljivanje projektnih prijedloga na natječaju 2020. g. Aktivnost je osmišljena kao osposobljavanje za pisanje uspješnog projektnog prijedloga s elementima kontaktnog seminara. Seminar „Strategic Partnerships Plus“ počeo se održavati 2014. g. te je s vremenom postao jedna od tradicionalnih aktivnosti rumunjske nacionalne agencije. U središtu aktivnosti bit će promocija europskih vrijednosti i demokratskog sudjelovanja  u svakodnevnim aktivnostima u kontekstu projekata strateških partnerstava, kako bi se ojačala sva područja (formalno učenje – kroz škole, neformalno učenje – kroz rad mladih, učenje odraslih i strukovno osposobljavanje).

 

Ciljevi Aktivnosti su :

  • kreirati prostor za razvoj partnerstva koja će biti sposobna podnijeti kvalitetne projektne prijedloge i uspješno implementirati međusektorska Strateška partnerstva;
  • osigurati potrebne informacije za razumijevanje i provođenje Erasmus+ strateških partnerstava;
    • osigurati prostor za dijeljenje znanja i iskustava između organizacija koje sudjeluju u svim vrstama aktivnosti učenja

 

Ciljana skupina

Aktivnost je otvorena za sudjelovanje sudionicima iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, koji još nisu provodili KA2 projekt u ulozi koordinatora.

 

Broj sudionika

Na seminaru će sudjelovati oko 40 sudionika iz cijele Europe, a tri mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske iz navedenog područja. Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Troškovi

Organizator aktivnosti osigurat će smještaj i obroke za vrijeme trajanja aktivnosti te pokriva troškove organizacije. Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će za svakog sudionika troškove puta u iznosu do najviše 400 EUR.     

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca na mrežnim stranicama SALTO YOUTH. Prije ispunjavanja obrasca potrebno je registrirati se na mrežnim stranicama (poveznica Register) SALTO YOUTH(odabrati korisničko ime i lozinku).

 

Podsjećamo da je za prijavu potrebna suglasnost zakonskog predstavnika matične organizacije (ustanove). U fazi prijave ona može biti i usmena.

 

Krajnji rok za prijavu na aktivnost je 29. rujna 2019. godine.

 

Više informacija o seminaru i načinu prijave možete pronaći na poveznicama:

  • Poziv za prijavu na mrežnim stranicama SALTO
  • Kriteriji za odabir sudionika TCA seminara i upute za prijavu

 

Radni dani Aktivnosti će biti 13., 14. i 15.11.2019., dok je za 12.11. predviđen dolazak, a 16.11.2019. odlazak sudionika.

 

Za sva pitanja u vezi aktivnosti molimo vas da se obratite na adresu e-pošte strukovno@mobilnost.hr.

 

datum otvaranja: 11.09.2019.
datum zatvaranja: 29.09.2019.
otvoren: Ne
datum objave: 11.09.2019.