HOME / Novosti /
Erasmus+ projektima školskih partnerstava dodijeljeno četiri milijuna eura

Erasmus+ projektima školskih partnerstava dodijeljeno četiri milijuna eura

Zagreb, 24. rujna 2019. – Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) organizirala je uvodni sastanak s korisnicima programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Školska partnerstva (KA229) za područje odgoja i općeg obrazovanja. Riječ je o korisnicima čije su projektne prijave na pozivu za 2019. godinu kvalitetom zadovoljile kriterije za financiranje, a za provedbu tih 165 projekata AMPEU će dodijeliti ukupno  4.175.838,22 eura.

 

 

Korisnici su na sastanku upoznali projektni ciklus i ugovorne obaveze, važnost lokalnih projektnih, diseminacijskih i evaluacijskih aktivnosti, prošli su kroz sve financijske aspekte provedbe projekata i mogućnosti eTwinninga. Ovaj je susret bio izvrsna prilika i za riješavanje svih nedoumica oko dijela provedbe projekata jer je u program rada uključena panel-diskusija ''Upravljanje i provedba KA2 projekata'' na kojoj su iskusni korisnici sa sudionicima podijelili svoja iskustva i konkretne primjere rješavanja različitih situacija.

 

 

Na sastanku je sudjelovalo više od 100 djelatnika ustanova iz područja predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.

datum objave: 26.09.2019.