HOME / Novosti /
Erasmus+ radionice u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja

Erasmus+ radionice u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja

U okviru Tjedna cjeloživotnog učenja Pučko otvoreno učilište Zagreb u svojstvu Erasmus+ ambasadora i u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU organizira radionicu o mogućnostima Erasmus+ programa u području obrazovanja odraslih, koja će se održati u Zagrebu 4. listopada 2019. u prostorijama POU Zagreb, a rok za prijavu je 1. listopada 2019.

 

Također, Ustanova za obrazovanje odraslih Dante 30. rujna 2019. u Rijeci organizira radionicu na kojoj će predstaviti iskustva svoje ustanove u dosadašnjoj provedbi Erasmus+ projekata.

 

Osim njih, radionicu će održati i Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" iz Umaga 4. listopada 2019. u Umagu. Riječ je o radionici za partnerska učilišta iz Poreča, Rovinja, Pule, Vodnjana i Labina na kojoj će predstaviti Erasmus+ projekt Flipped Classrom.

 

13. Tjedan cjeloživotnog učenja organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 30. rujna do 6. listopada. U okviru Tjedna zaslužnima za postignuća u učenju odraslih osoba bit će dodijeljene nagrade Maslačak znanja.

Također, pojedincima koji su, baveći se tim područjem aktivno više od četrdeset godina, zadužili obrazovanje odraslih u Hrvatskoj na stručnoj i znanstvenoj razini bit će dodijeljena Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih. Ovogodišnji dobitnici su doc.dr.sc. Tihomir Žiljak, Erasmus+ ambasador za obrazovanje odraslih, gđa. Verica Rosić i prof. Jakov Bevanda. Čestitamo gospodinu Tihomiru Žiljku i ostalim dobitnicima na zasluženom priznanju!

 

Sva događanja u sklopu ovogodišnjeg Tjedna možete pogledati ovdje.

 

 

datum objave: 27.09.2019.