ESN Youth Academy – radionice za studente u četiri hrvatska grada

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su njihovi volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj sredini. Želja pokretača je pokazati studentima ono u što sami vjeruju - da volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj se djeluje!

 

ESN Youth Academy – radionice za studente u četiri hrvatska grada - Slika 1

 

Akademija je osmišljena kao set interaktivnih radionica i predavanja zasnovanih na temeljnom načelu ESN-a - studenti pomažu studentima. Polaznici će dobiti konkretne odgovore, uz obavezne praktične primjere, na pitanja kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo, kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao, kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže, kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način, kako otići na studentsku razmjenu, zašto internacionalizacija društva utječe na njegov boljitak i mnoga druga.

 

TERMINI ODRŽAVANJA PO GRADOVIMA:

7. travnja 2018. - Split

13. i 14. travnja 2018. - Zagreb

21. travnja 2018. - Osijek i Rijeka

 

Broj mjesta je ograničen, stoga je obavezna prijava putem poveznice. Točne lokacije i vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeni. Pratite ESN Facebook stranicu za više informacija.

 
datum objave: 16.03.2018.