HOME / Novosti /
Glasajmo za pobjedu mladih Daruvarčana na prestižnom europskom natječaju

Glasajmo za pobjedu mladih Daruvarčana na prestižnom europskom natječaju

Počelo je online glasovanje za pobjednika ovogodišnjeg fotonatječaja #CedefopPhotoAward 2019 Europskog centra za razvoj strukovnog obrazovanja (CEDEFOP), gdje se za prvo mjesto bore učenički tim Skinny Chef Ekonomske i turističke škole Daruvar s učeničkim timom "Cultureconnects" iz austrijskog Graza.


Male kulinarske tajne daruvarskog Skinny Chefa

Ovo je veliki uspjeh daruvarske škole jer se u konkurenciji 112 timova iz 20 europskih zemalja plasirala u finale ovog prestižnog fotonatječaja i njihov angažman zaslužuje potporu, koju možete izraziti svojim glasovima u online anketi na ovom linku. (Nakon registracije, potrebno je otići na odjeljak 4.b te glasovati na samom dnu stranice ili na ovoj poveznici.)
 

Pod stručnim vodstvom mentorice, profesorice Ksenije Škorić, učenici Lara Ivesa, Martina Stari i Dominik Žulj svojim su fotografijama uspjeli dočarati kulinarski talent i strast mladog kuhara Mateja prema hrani, naročito desertima. Tome u prilog su naveli kako je mladi chef večer prije foto-sessiona do 4h ujutro spravljao rođendanske torte.

Da je riječ o iznimnom talentu govore pohvale raznih prestižnih hotela i brojne poslovne ponude koje prima. Usprkos komplimentima,  Matej bi se, doznajemo, rado nastavio dodatno školovati i usavršavati svoje kulinarske vještine.

Više informacija o daruvarskim entuzijastima doznajte ovdje.

datum objave: 24.09.2019.