INFO DAN MREŽA I INICIJATIVA: „Kvalitetno profesionalno usmjeravanje i savjetovanje - Put ka uspješnoj karijeri“ 18. listopada 2021. | virtualno u vašem domu, zbornici ili učionici

Euroguidance centar Hrvatska ponosno slavi 10 godina djelovanja u Hrvatskoj! Ako provodite profesionalno usmjeravanje i karijerno savjetovanje u osnovnoj ili srednjoj školi, na visokom učilištu ili u području zapošljavanja, sasvim ste sigurno upoznati s našim aktivnostima. Za sve ostale, Euroguidance Hrvatska dio je europske mreže nacionalnih centara za podršku profesionalnom usmjeravanju. Zajedno s kolegama iz drugih europskih zemalja dijelimo znanja, organiziramo mobilnosti, razmjenjujemo ideje i inovativne pristupe profesionalnom usmjeravanju i karijernom savjetovanju. Dobre prakse iz drugih zemalja donosimo hrvatskim praktičarima, ali jednako tako naše uspjehe promoviramo u Europi. 

 

Vizual Info dan mreža i inicijativa

 

Proslavite s nama 10 godina djelovanja na osmom Info danu mreža i inicijativa, na kojem će nam se pridružiti kolege iz mreža Europass, Eurodesk, eTwinning, ECVET, Youthpass, Eurydice i Europska nagrada za inovativno poučavanje.  

 

Pružili ste nam mnogo inspiracije, a uz vas kreativni smo i mi. 

 

  • U zanimljivom intervjuu naš poznati redatelj, DJ, glumac i kvizoljubac, Mario Kovač, ispričat će nam kako je tekao njegov veseo i raznolik karijerni put.  
  • Upoznat ćemo izvrsne i inovativne nastavne prakse provedene u sklopu Erasmus+ projekata, kroz inicijativu Europska nagrada za inovativno poučavanje - EITA. 
  • Kroz šest Café sesija upoznat ćemo se s radom vaših kolega u sklopu inicijativa Euroguidance, Europass, Eurodesk, eTwinning, Radna skupina za strukovno obrazovanje, Youthpass, Eurydice 
  • Za kraj, naš Mario Kovač učinit će i od vas kvizoljupce – točnije, za sve koji to žele priredit će kratki i slatki kviz znanja. Teme će biti „školske“ stoga okupite jake snage svojeg kolektiva i pokažite koliko znate. Najboljima se, naravno, smiješe i nagrade. 

 

Prijava se odvija isključivo putem sljedećeg prijavnog obrasca

 

Rok za prijavu je do četvrtka, 14. listopada 2021. Potvrde o zaprimanju prijava bit će poslane sudionicima 15. listopada 2021. Skrećemo pozornost da automatski generirani mailovi s potvrdama o prijavi često zalutaju u neželjenu poštu, stoga savjetujemo da redovito provjeravate Spam pretince. Za sudjelovanje na događanju nije predviđena kotizacija. 

 

Program i ostali detalji o info danu nalaze se na mrežnoj stranici događanja, a kako smo se družili nekada pogledajte na sljedećoj poveznici. 

 

S nadom da se na nekom idućem info danu vidimo i uživo, srdačno vas pozdravljamo i radujemo se vašim prijavama! 

datum objave: 08.10.2021.