HOME / Novosti /
Još se stignete prijaviti na radionicu pisanja Projekata solidarnosti u Čakovcu!

Još se stignete prijaviti na radionicu pisanja Projekata solidarnosti u Čakovcu!

Prijave za radionicu pisanja projekata solidarnosti u Čakovcu, koja će se održati u srijedu 8.siječnja 2020. godine, produžene su do 5. siječnja kako bi čim više organizacija dobilo priliku, uz pomoć bespovratnih sredstava, učiniti nešto dobro za svoju zajednicu. Istovremeno, zbog velikog broja prijavljenih zaključena je lista sudionika za radionicu pisanja projekata solidarnosti u Rijeci. 

 

Radionice pisanja Projekata solidarnosti namijenjene svim organizacijama, kao i mladima (od 18 do 30 godina), koje žele steći uvid u prijavu i provedbu ovakvih projekata u svojim zajednicama te se konzultirati o svojim projektnim idejama s djelatnicima AMPEU-a. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

Čekamo vas u Čakovcu 8.siječnja 2020.godine!

Radionica u Čakovcu, koja je organizirana u suradnji s Eurodesk multiplikatorom ACT Grupom, održat će se 8. siječnja 2020. godine s početkom u 10 sati, u prostorima hotela Castellum, Vladimira Nazora 16, dvorana Zeleni Pozoj. Prijaviti se možete do 5. siječnja preko obrasca na ovom linku.

 

Da biste ostvarili mogućnost povrata putnih troškova javnog prijevoza, obavezni ste nas prije kupovine putnih karata kontaktirati na mail: ess@mobilnost.hr.

Više informacija o prijavi projekata - uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca - potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/

 

Za dodatna pitanja pišite nam na: ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti doznajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr .

datum objave: 02.01.2020.