Održan informativni dan o programima strukovnih škola u organizaciji Euroguidance centra 25. travnja 2016.

u organizaciji Euroguidance centra u ponedjeljak, 25. travnja 2016. godine, u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj održan je Informativni dan o programima strukovnih škola.

 

U suradnji s karijernim savjetnicima iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, školskim savjetnicima u profesionalnom usmjeravanju učenika te strukovnim školama na Informativnom danu predstavljeni su sljedeći programi odnosno zanimanja: tehničar za računalstvo, turističko-hotelijerski komercijalist, fizioterapeutski tehničar, upravni referent, ekonomist, automehatroničar, elektroničar-mehaničar, elektroinstalater i instalater kućnih instalacija.

 

Na taj su način karijernim savjetnicima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i CISOK centara te školskim savjetnicima u profesionalnom usmjeravanju učenika približeni neki od kvalitetnih programa koji se provode u strukovnim školama grada Zagreba te je pružena prilika za dodatni razvoj kompetencije karijernih i školskih savjetnika, što će u konačnici rezultirati boljim i kvalitetnijim profesionalnim usmjeravanjem i savjetovanjem učenika.

 

Ovdje možete preuzeti fotografije s Informativnog dana, a na sljedećoj su poveznici dostupni materijali.

datum objave: 26.04.2016.