Online Info dan: Suradnja civilnog društva 2022. – poziv unutar programa Erasmus+ 

Informativni online sastanak na kojem će sudionici doznati više o postupku podnošenja prijava na Poziv za suradnju civilnog društva 2022. (obrazovanje i osposobljavanje i mladi) u okviru programa Erasmus+ održat će se 16. studenoga 2021. godine.

 

Događanje organizira Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA), čiji će predstavnici, nakon kratkog predstavljanja policy konteksta i samog poziva, ostaviti dovoljno vremena za odgovaranje na upite sudionika.

 

Pozivi za suradnju civilnog društva pozivi su na podnošenje prijedloga za bespovratna sredstva Europske unije za poslovanje u područjima obrazovanja, osposobljavanja i mladih u okviru programa Erasmus+. Bespovratna sredstva za poslovanje namijenjena su općoj financijskoj potpori organizacijama čije aktivnosti služe strateškim ciljevima politika Europske unije (to su uglavnom neprofitne organizacije, volonterske udruge, zaklade, nevladine organizacije ili slično) diljem Europe. Njima se ne podupire određeni projekt, već godišnji operativni proračun organizacije (ili njezina dijela).

 

Više informacija o ovim pozivima: 

 

Poziv za mlade. 

Poziv za obrazovanje i osposobljavanje. 

 

Za događanje nije potrebna prethodna registracija. 

 

Poveznica za sudjelovanje u online događanju bit će dostupna na dan događanja na mrežnim stranicama EACEA-e. Na istom ćete mjestu, nakon događanja, moći pronaći i snimku Info dana zajedno s prezentacijama.

datum objave: 08.11.2021.