Poziv za sudjelovanje na informativnim danima Europske komisije o programu Obzor Europa

Povodom pokretanja prvih natječajnih rokova u programu Obzor Europa – novome programu Europske unije za istraživanje i inovacije za razdoblje od 2021. do 2027. godine – Europska će komisija tijekom lipnja i srpnja održati niz virtualnih informativnih dana i susreta umrežavanja u svrhu informiranja potencijalnih korisnika.

 

Informativni dani namijenjeni su istraživačima i znanstvenicima, visokim učilištima, znanstvenim institutima, organizacijama iz privatnog sektora te drugim društveno-ekonomskim akterima koji su zainteresirani za prijavu projekata unutar programa Obzor Europa.

 

Pozivamo zainteresirane prijavitelje iz Republike Hrvatske da iskoriste ovu priliku i sudjeluju na nadolazećim informativnim danima.

 

U svrhu potpore pri razvoju projektnih prijava prijaviteljima su na raspolaganju nacionalne osobe za kontakt za pojedina područja Obzora Europa.

 

Popis održavanja informativnih dana Europske komisije:

 

 

Potražite više informacija i programe svih informativnih dana. Za sudjelovanje na informativnim danima nije potrebna registracija, dok je na susretima umrežavanja obavezna.

 

Snimke online događanja dostupne su na Youtube kanalu Horizon Europe.

 

Veselimo se Vašem odazivu!

 

Info dani Obzor

 

 

datum objave: 04.06.2021.