Poziv za sudjelovanje na informativnim danima Europske komisije o programu Obzor Europa

Povodom pokretanja prvih natječajnih rokova u programu Obzor Europa – novome programu Europske unije za istraživanje i inovacije za razdoblje od 2021. do 2027. godine – Europska će komisija tijekom lipnja i srpnja održati niz virtualnih informativnih dana i susreta umrežavanja u svrhu informiranja potencijalnih korisnika.

 

Informativni dani namijenjeni su istraživačima i znanstvenicima, visokim učilištima, znanstvenim institutima, organizacijama iz privatnog sektora te drugim društveno-ekonomskim akterima koji su zainteresirani za prijavu projekata unutar programa Obzor Europa.

 

Pozivamo zainteresirane prijavitelje iz Republike Hrvatske da iskoriste ovu priliku i sudjeluju na nadolazećim informativnim danima.

 

U svrhu potpore pri razvoju projektnih prijava prijaviteljima su na raspolaganju nacionalne osobe za kontakt za pojedina područja Obzora Europa.

 

Popis održavanja informativnih dana Europske komisije:

 

 

Potražite više informacija i programe svih informativnih dana. Za sudjelovanje na informativnim danima nije potrebna registracija, dok je na susretima umrežavanja obavezna.

 

Veselimo se Vašem odazivu!

 

Info dani Obzor

 

 

datum objave: 04.06.2021.