Radionice pisanja Projekata solidarnosti u Čakovcu i Rijeci

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na radionice pisanja projekata solidarnosti. Radionice su namijenjene svim organizacijama, kao i mladima (od 18 do 30 godina), koje žele steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionica djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

 

Ove radionice se organiziraju u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, ACT Grupi iz Čakovca i CTK Rijeka.

 

Radionice pisanja Projekata solidarnosti u Čakovcu i Rijeci - Slika 1

 

Radionica u Čakovcu će se održati 8. siječnja 2020. godine s početkom u 10,00 sati, u prostorima hotela Castellum, Vladimira Nazora 16, dvorana Zeleni Pozoj.

 

Radionica u Rijeci će se održati 13. siječnja 2020. godine s početkom u 11,00 sati, u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka, na adresi Školjić 6/prizemlje.

 

Prijave za radionice će biti otvorene do 31. prosinca 2019. Prijavnica za radionicu u Čakovcu se nalazi ovdje, a za radionicu u Rijeci ovdje. Točna satnica će biti poslana sudionicima prije same radionice.

 

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

 

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.

datum objave: 13.12.2019.