Webinar: Mala partnerstva u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

Mala partnerstva su nova aktivnost u sklopu Ključne aktivnosti 2 programa Erasmus+, a kako bismo informirali sve zainteresirane za sudjelovanje u ovoj aktivnosti organiziramo webinar u utorak, 12. listopada 2021. od 10 do 11 sati putem platforme Zoom, a potom i individualna savjetovanja.

 

Prijave za sudjelovanje na webinaru zaprimaju se putem obrasca, a otvorene su do 10. listopada 2021. (do kraja dana). Poveznicu za sudjelovanje na webinaru dostavit ćemo Vam s potvrdom o prihvaćanju Vaše prijave.

 

Osim webinara, Agencija za mobilnost i programe Europske unije prijaviteljima zainteresiranima za ovaj format nudi i mogućnost savjetovanja projektne ideje – e-poštom ili online. Savjetovanja će biti otvorena od 12. do 22. listopada, a više informacija je dostupno na mrežnim stranicama Agencije.

 

Mala partnerstva prvenstveno su namijenjena novim sudionicima i organizacijama s manje iskustva. Glavni ciljevi ove aktivnosti u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja su povećavanje kvalitete rada, izgradnja kapaciteta organizacija za transnacionalno i međusektorsko djelovanje, razvoj transnacionalnih mreža te poticanje sinergije s relevantnim lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim dionicima.

 

Više informacija o ovom formatu možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije i u Vodiču kroz program Erasmus+.  

 

Fotografija osoba koje rade na tabletu

datum objave: 29.09.2021.