Prijeđi na glavni sadržaj
HOME / Obavijesti /
Sudjelujte u natječaju Erasmus+ i osvojite atraktivne nagrade

Sudjelujte u natječaju Erasmus+ i osvojite atraktivne nagrade

U povodu obilježavanja 30 godina postojanja programa Erasmus+ Europska komisija otvorila je nagradni natječaj te poziva sve koji su u jednom trenutku života bili dio programa Erasmus+ da sudjeluju u nagradnom natječaju. 

 

Sve što trebate učiniti jest do 14. travnja poslati fotografiju ili videozapis te priču od sto riječi u kojoj ćete podijeliti svoje pluseve Erasmusa+ odnosno ukratko svojim riječima opisati što je za vas značilo sudjelovanje u programu Erasmus+.

 

Možda vam je vaše iskustvo na Erasmusu pomoglo da ostvarite briljantnu karijeru? Možda ste upoznali osobu koja vas je nadahnula? Ako imate priču, podijelite svoje iskustvo i osvojite atraktivnu nagradu! 

 

Autor čije se iskustvo prema mišljenju publike pokaže kao najinspirativnije osvojit će putni vaučer u iznosu od 600 eura. Osim glavne nagrade, četiri osobe koje su dale inspirativne odgovore osvojit će svaki po 100 eura u putnim vaučerima.

 

Detalje o nagradnoj igri i sudjelovanju možete pročitati na službenim stranicama kampanje u povodu proslave obljetnice Erasmusa ovdje. 

datum objave: 21.02.2017.