Hrvatski primjeri

Primjeri uspješnih priča

U okviru Programa za cjeloživotno učenje, preteče programa Erasmus+, projekt pod nazivom Once upon a time in... Europe, u kojem sudjeluje i hrvatski partner Aquilonis d.o.o., a bavi se obrazovanjem odraslih, 2016.g. proglašen je uspješnom pričom na razini Europske unije. Radi se o prvom projektu s hrvatskim partnerom kojeg je Europska komisija proglasila uspješnom pričom. Više o samom projektu potražite ovdje.

 

Više primjera dobrih praksi i uspješnih priča na razini Europske unije možete pronaći na Diseminacijskoj platformi za rezultate projekata programa Erasmus+.

Primjeri dobrih praksi

Na poveznicama niže možete pronaći primjere dobrih praksi projekata u okviru Programa za cjeloživotno učenje i Mladi na djelu, te programa Erasmus+, prema sljedećim područjima:

 

predškolski odgoj i školsko obrazovanje

strukovno obrazovanje i osposobljavanje

visoko obrazovanje

- obrazovanje odraslih

- mladi

Publikacije
eTwinning

Projektni kompleti su primjeri uspješnih eTwinning projekata s razradom svih projektnih faza, od planiranja do evaluacije. Služe kao podrška manje iskusnim korisnicima pri planiranju vlastitih eTwinning projekata. Trenutačnu ponudu projektnih kompleta pogledajte ovdje.

Projektni mozaik

Projektni mozaik sadrži materijale u kojima su navedeni primjeri dobrih praksi naših korisnika u okviru KA1, KA2 i eTwinning projekata u području odgoja i općeg obrazovanja. Cijeli dokument pogledajte ovdje.