Kako sudjelovati

Kako sudjelovati u programu Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije svake godine raspisuje javni natječaj (Poziv na podnošenje prijedloga u okviru programa Erasmus+) unutar kojeg se navode načini i uvjeti sudjelovanja u programu. Natječaj se obično raspisuje krajem tekuće godine za sljedeću godinu, a sve potrebne i dodatne informacije možete pronaći unutar kategorije Sudjelovanje naše mrežne stranice, u okviru pripadajućeg sektora obrazovanja, osposobljavanja i sektora mladih:

 

 

Određene aktivnosti unutar programa Erasmus+ centralizirane su (prijavljuju se Izvršnoj agenciji za obrazovanje, audiovizualne medije i kulturu u Bruxellesu). Aktivnosti koje se prijavljuju Agenciji za mobilnost i programe Europske unije nazivaju se decentraliziranima.

 

Više informacija o strukturi programa Erasmus+ prema sektorima i ključnim aktivnostima, kao i centraliziranim i decentraliziranim aktivnostima potražite ovdje.

 

Više informacija o samom programu Erasmus+ potražite ovdje.

Kontakt

Za upite vezane uz mogućnosti koje program Erasmus+ nudi za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja molimo kontaktirajte nas na adresu e-pošte 

strukovno@mobilnost.hr.