Potpora pri prijavi 2016.

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+ za 2016. g.

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u prosincu 2015. g. organizira seminar za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih, kao potporu potencijalnim prijaviteljima u upoznavanju s novostima u politikama obrazovanja i osposobljavanja, elementima kvalitete projekata u okviru programa Erasmus+ te u pripremi projektne prijave.

 

Seminar će se održati 16. prosinca 2015. g. u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1, Zagreb.

 

Cjeloviti tekst poziva i programa potražite ovdje.

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije također je pripremila i kratke dokumente koji mogu poslužiti prijaviteljima, a odnose se na:

 

 

Gore navedeni dokumenti mogu poslužiti kao kratak presjek formalnih uvjeta i kratke upute, a detaljne informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja proučite u Vodiču kroz program Erasmus+ za 2016. g.

Korisne prezentacije

Na poveznicama niže možete pronaći prezentacije s informativno-edukativnog seminara za područje strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih održanog 16. prosinca 2015. u Zagrebu:
 

Dodatne upute za prijavitelje

Pojedinačna savjetovanja

Nacionalna agencija pruža mogućnost savjetovanja organizacije koja želi prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince i/ili Ključnu aktivnost 2, Strateška partnerstva.

 

Povratnu informaciju vam možemo pružiti putem e-maila, telefona ili tijekom savjetodavnog sastanka u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. U tu svrhu se koristi obrazac za savjetovanje projektnih prijedloga koji je namijenjen prijaviteljima projekata u strukturiranju projektne ideje. Ljubazno vas molimo da ispunite i pošaljete ispunjeni obrazac prije nego što tražite savjete o svojoj prijavi/projektnoj ideji.

 

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+.

 

Rok za podnošenje obrasca za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u svrhu savjetovanja vašeg projekta je 19. siječnja 2016. godine, a za Ključnu aktivnost 2, Stateška partnerstva 10. ožujka 2016. godine.

 

 

Ispunjeni obrazac za savjetovanje vašeg projektnog prijedloga pošaljite na našu adresu elektroničke pošte grundtvig@mobilnost.hr poštujući krajnji rok za njegovo slanje.

Dodatne informacije važne za sudjelovanje u programu Erasmus+

Uz dokumentaciju važnu kao potpora pri prijavi, za sudjelovanje u programu Erasmus+ važne su sljedeće informacije:

 

 

Više informacija o strukturi programa Erasmus+ prema sektorima i ključnim aktivnostima, kao i centraliziranim i decentraliziranim aktivnostima potražite ovdje.

 

Više informacija o samom programu Erasmus+ potražite ovdje.