HOME / Natječaji /
Obavijest o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, područje mladih, 06. listopada 2017.

Obavijest o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, područje mladih, 06. listopada 2017.

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje mladih, za aktivnost Razmjene mladih, rok 06. listopada 2017. godine objavljena je ovdje.

 

Privitak I. Lista prihvaćenih i odbijenih projektnih prijedloga za financiranje te projektnih prijedloga na rezervnoj listi - Ključna aktivnost 1 za područje mladih (Razmjene mladih) u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu, rok 06. listopada 2017. objavljen je ovdje.

 

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje mladih, za aktivnost Mobilnost osoba koje rade s mladima, rok 06. listopada 2017. godine objavljena je ovdje.

 

Privitak I. Lista prihvaćenih i odbijenih projektnih prijedloga za financiranje te projektnih prijedloga na rezervnoj listi - Ključna aktivnost 1 za područje mladih, za aktivnost Mobilnost osoba koje rade s mladima, u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu, rok 06. listopada 2017. objavljen je ovdje.

 

 

datum otvaranja:
datum zatvaranja:
otvoren: Ne
datum objave: 18.12.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade