HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ „Quality cooperation/applications in Vocational Education and Training and Adult Education“, Larnaka, Cipar, 8.-10. studenog 2017.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ „Quality cooperation/applications in Vocational Education and Training and Adult Education“, Larnaka, Cipar, 8.-10. studenog 2017.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ Quality cooperation/applications in Vocational Education and Training and Adult Educationkoji će se održati u Larnaci na Cipru u razdoblju od 8. do 10. studenog 2017.

 

Budući da je kontaktni seminar međunarodnoga karaktera, radni jezik je engleski.

 

Svrha ovog kontaktnog seminara koji organizira ciparska nacionalna agencija Foundation for the Management of European Lifelong Learning Programmes je razmjena iskustava među obrazovnim stručnjacima u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih iz različitih europskih zemalja, kao i strateško planiranje kvalitetne suradnje među njima. Sudjelovanje u seminaru trebalo bi potaknuti sudionike na razvoj projektnih ideja i izradu projektnih prijedloga. Na seminaru će se održati plenarni sastanak, ali i različite radionice te aktivnosti za upoznavanje i umrežavanje među kolegama, a sve u svrhu pronalaženja potencijalnih projektnih partnera.

 

Ciljna skupina

 

Kontaktni seminar otvoren je za sudjelovanje stručnjacima iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih, a hrvatska Nacionalna agencija zaprima prijave ustanova iz područja obrazovanja odraslih.

 

Seminar je namijenjen prvenstveno nastavnicima, predavačima, voditeljima nastave te ostalim stručnjacima iz područja obrazovanja odraslih, osobito onima zainteresiranima za sudjelovanje u Ključnoj aktivnosti 2 (Strateška partnerstva).

 

Na seminaru će sudjelovati oko 50 sudionika iz različitih europskih zemalja, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske.

 

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Ciparska nacionalna agencija pokrit će troškove hrane i organizacije seminara. Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će troškove smještaja za vrijeme trajanja seminara (2 noći) te troškove puta sudionika u iznosu do 600,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK.

   

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca.

Krajnji rok za prijavu na seminar je 15. rujna 2017. godine.

 

Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima:

 

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo Vas da se obratite na adresu naše e-pošte tca_obrazovanje@mobilnost.hr.

 

 

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE

 

Međunarodni kontaktni seminar pod nazivom “Making Adult Education More Visible in Erasmus+” s fokusom na Ključnu aktivnost 1 u području obrazovanja odraslih održan je u Zagrebu od 31.5. do 2.6.2017. godine u organizaciji hrvatske nacionalne agencije, Agencije za mobilnost i programe EU. Ciljne skupine obuhvaćene seminarom bile su osobe s poteškoćama u učenju, financijskim ili društvenim poteškoćama te osobe suočene s kulturološkim razlikama. Kratak video o seminaru možete pogledati ovdje.

datum otvaranja: 25.08.2017.
datum zatvaranja: 15.09.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 25.08.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade